Basında Chef Mezze

“"Chef Mezze'ye gittiğinizde, 13 metrelik bir büfe karşılıyor sizi. Aslında o karşılamıyor elbet ama sizin dikkatiniz direkt ona gidiyor. Kendiniz de gidin. 13 metrelik büfenin içinde meze ve tatlı var. İstediğiniz mezeyi ve tatlıyı görerek belki tadarak seçmeniz için orada. Tabii bir de "Sanırız güzel bir akşam geçireceğiz" hissiyatını vermek için. Yemek.com olarak gündüz gitmemize rağmen o hissiyatı aldık, düşünün artık."”

Yemek.com

“"Mutfağa aşık, deli dolu, hayalperest ve bu doğrultuda bugüne kadar bizi hep şaşırtmış, yemekleriyle şımartmış bir ikili Gazi ve Bilal Ateş kardeşler. İstanbullu olup da bugüne dek onların elinden bir yemek yememiş olmanız neredeyse imkânsız. Şimdi yeni markaları ‘Chef’ ile kendi yollarına bakıyorlar artık."”

Merve ArkunlarTime Out

“"Thanks to the good food and copious, flowing raki, there’s a reason Chef Mezze requires larger parties to book well ahead, especially on the weekends."”

The Guide Istanbul

“Chef mezze muhteşem boğaz manzarası ile Gümüşsuyu Opera Otel’in terasına , Bilal&Gazi Ateş kardeşler tarafından kurulmuş bir işletme. Kendilerini daha önce Sortie’de açtıkları meze restoranından tanıyoruz zaten , belki de İstanbul yeme içme camiasına bu konsepti ilk getirenler kendileri ama kim olduklarından ziyade bizim beğenimizi kazanan , bize sundukları lezzetli mezeleri ve bir o kadar keyifli hizmetleri.”

Murat BeşeoğluOtelz.com

“"Asansörden indiğinizde sol tarafta rengarenk meyve ve sebzeler, az ileride sağda ise mezeler karşılıyor sizi. İlerisi sürpriz. Bu paravanı geçtikten sonra karşınızda İstanbul’un en iyi manzaralarından biri. Arzu ettiğiniz bir yere oturun lütfen."”

Cem Karakuş

“"Chef mezze Gümüşsuyu, rakı odaklı bir mekan olmasına rağmen modern meyhane olarak tanımlanıyor. Mekanın şık ama sıcak dekorasyonu, özenli yemek sunumları ve müthiş manzarası hoş atmosfer oluşmasına sebep olmuş. "”

Bora Sarısumudavim.net